Muurbevestigde Haarden: Verander Elke Wand in een Warmtebron

Muurbevestigde haarden van Optimyst bieden een stijlvol en ruimtebesparend alternatief voor traditionele haarden. Deze modellen worden direct aan de wand bevestigd, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor ruimtes met beperkte vloeroppervlakte.

Ruimtebesparend Ontwerp

Doordat deze haarden aan de wand worden bevestigd, bieden ze een uitstekende oplossing voor kleinere ruimtes of appartementen waar elke vierkante meter telt. Ze vormen ook een visueel interessant element dat hoogte toevoegt aan uw interieur.

Stijl en Functionaliteit

Muurbevestigde haarden zijn beschikbaar in een scala aan ontwerpen, van ultra-moderne stijlen tot meer klassieke looks. Ze zijn niet alleen een prachtige aanvulling op uw interieur, maar ook een effectieve warmtebron.

Geavanceerd Vlameffect

Deze haarden gebruiken de gepatenteerde Optimyst-technologie om een levensecht vlameffect te creëren door middel van waterdamp en LED-verlichting. Dit draagt bij aan de gezellige sfeer en de authentieke uitstraling van de haard.

Veilig en Efficiënt

Optimyst muurbevestigde haarden zijn ontworpen met het oog op veiligheid en energie-efficiëntie. Ze zijn uitgerust met meerdere veiligheidsfeatures, zoals oververhittingsbeveiliging en kindersloten.

Persoonlijke Perspectieven:

Muurbevestigde haarden zijn niet alleen praktisch, maar ze veranderen ook de manier waarop we denken over de indeling en het ontwerp van onze woonruimtes. Ze bieden een moderne en innovatieve manier om warmte en comfort te introduceren in elke kamer.

U bent van harte welkom om deze en andere haarden in actie te zien in onze showroom in Almere. Hier kunt u zelf de kracht en schoonheid van onze muurbevestigde modellen ervaren.