Het realisme en de sfeer die Optimyst haarden bieden, zijn grotendeels te danken aan de geavanceerde technologie die erachter zit. Maar hoe werken deze haarden precies? In dit artikel duiken we in de technologische aspecten die de Optimyst haarden zo speciaal maken.

Ultrasone Verneveling

De kern van een Optimyst haard is de ultrasone vernevelingstechnologie. Een plaat in het waterreservoir trilt op ultrasone snelheden om water om te zetten in een fijne mist, die vervolgens wordt verlicht om het effect van rook en vlammen te creëren.

LED-verlichting

De LED-lampen in een Optimyst haard zijn niet alleen energiezuinig, maar ze zijn ook cruciaal voor het creëren van het levendige vlam-effect. Verschillende kleuren en intensiteiten kunnen worden gecombineerd om een uitzonderlijk realistische ervaring te bieden.

Verwarmingselement

Terwijl de mist en de lichten zorgen voor de visuele ervaring, draagt het verwarmingselement bij aan het fysieke comfort. De meeste modellen hebben verstelbare instellingen, waardoor u de temperatuur naar wens kunt aanpassen.

Bedieningsgemak

Veel Optimyst haarden komen met een afstandsbediening, waardoor u de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen zonder op te staan. Sommige modellen kunnen zelfs worden bediend via een smartphone-app.

Persoonlijke Perspectieven:

De technologische vooruitgang in de Optimyst haarden is werkelijk indrukwekkend. De combinatie van ultrasone verneveling en LED-verlichting zorgt voor een haardervaring die bijna niet te onderscheiden is van een echte houtbranding. Het is een stukje moderne technologie die de comfort en ambiance in uw huis aanzienlijk kan verhogen.

Heeft u vragen over hoe de technologie in Optimyst haarden werkt? Of wilt u deze technologie zelf ervaren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom waar alle modellen staan uitgestald en ons deskundig personeel u graag meer uitleg geeft.